Hos Til Frisøren bestræber vi os efter at levere de bedste og mest nødvendige frisørartikler til frisører landet over. Frisører som gerne vil give de absolut flotteste resultater, og som samtidig går op i kvalitet. Derfor finder du frisørartikler på siden her, som egner sig til frisører fra A-Å.

Køb dine frisørartikler online

Der findes flere steder, hvor du kan købe produkter til din frisørsalon. Ofte har nogle steder et bestemt udvalg af ét produkt, hvor andre steder har andre kategorier. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig, så du både sparer tid og penge. På vores side har vi nemlig samlet alle vores frisørartikler online, så du kan bestille når som helst og hvor som helst. Vi ved nemlig, at det som frisør er afgørende, at man kan handle på farten, hvor end man er.

Blandt vores produktkatalog kan du finde de produkter, du netop har brug for til din salon. Her er det muligt for dig at bestille stort ind i alt inden for professionelle frisørartikler i topkvalitet samt opnå besparelser på op til 25-70% flere steder.

Da vi er online, kan du altid have os ved hånden. Løbende skriver vi også artikler og guides til, hvordan man bedst bruger de forskellige produkter. Her vil være råd til, hvordan du kan style eller få viden på områder hvor ny viden er brugbar.

Hav et godt udvalg af frisørartikler

Kunder kan være meget kræsne, når det kommer til, hvad du bruger. Som kunde har man selvfølgelig hver især præferencer. Nogle er åbne for det hele, hvor andre f.eks. er direkte imod andet end vandbaseret voks til håret. Sørg derfor for at have et bredt udvalg af produkter, så du kan dække dine kunder ind uafhængig af deres ønsker. Derfor er det vigtigt, du har lidt forskelligt at vælge imellem.

Generelle råd når du køber frisørartikler

Når du køber frisørartikler, er det bedst du er målrettet. Der findes mange produkter derude, hvorfor du samtidig skal være kritisk, selvom det ene produkt er billigere end det andet. Find de artikler som passer til netop din salon, og køb hellere for meget end for lidt. Tingene kan godt holde sig, og det vil være synd at løbe tør, hvis der skulle være brug for det.

Udforsk vores univers af frisørartikler – og hvis du har brug for hjælp, står vi til din rådighed.

Lukrative kvalitetsprodukter til frisørbranchen