Hvad er tilfrisoren.dk?

Tilfrisoren.dk er et unikt koncept, hvor vi tilbyder frisør produkter til markedets bedste priser.

Her kan du online købe produkter til din virksomhed. Vi bestræber os på, at kunne tilbyde vores kunder en minimums besparelse mellem 25-70% på vores varer.

Grunden til at vi kan tilbyde disse priser er, at vi køber stort ind hos vores leverandører samt vi har ingen dyre mellemled. 

Vi handler naturligvis kun med frisører, og man skal have et gyldigt CVR nummer for at handle på vores side. Vi går meget op i at holde vores koncept professionelt, så det kun er frisørerne der kan handle på vores side. Her forhandler vi mere end 20 forskellige brands, og ønsker fortsæt at tage nye sortimenter ind.

Hvis der er produkter der mangler på vores side, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan efterhånden skaffe de fleste brands hjem, og søger altid at kunne tilfredsstille hvert et behov.

Udvalgte brands

Wella

Vi forhandler Wella Professionals, som tilbyder et stort udvalg af professionelle hårfarver og stylingprodukter, der beskytter, plejer og tilfører håret glans og sundhed. Wella er et tysk brand, som er et af de største inden for hårpleje, og hårfarve.

Wella har et meget bredt udvalg af lækre hårprodukter, for at kunne have skræddersyede løsninger til alle hårtyper. Ligeledes har Wella en fantastisk farve serie såsom Koleston og Ilumina, som dækker håret flot, og giver en virkelig flot og intens farve.

Wella er også kendt for deres tonings farver, Wella Color Touch, Instamatic som findes i mange variationer. Hvis du enten ønsker en kold lys farve eller en chokolade brun hårfarve, er det en mulighed.

L’Oréal

L’Oréal Professional er et af verdens største skønheds producenter, men i frisørbranchen er de specielt kendt for deres helt unikke farver.

Dialight og Diarichesse er et absolut must have, hvis I laver mange toninger i forretningen. Farverne efterlader altid håret i en fantastisk glans, og Dia farverne kan opfylde alle dine tonings behov i din salon.

Vi tilbyder også INOA, som er en farve uden ammoniak, der dækker håret op til 100%. Hvis du står og ønsker en farve uden alt for mange tilsætningsstoffer, er INOA det rigtige valg for dig. Udover disse farver har vi også de resterende hårfarve serier fra L’Oréal LUO, Majirel og Blond Studio.

Dear Barber

Dear Barber har været på markedet siden 2014, og er allerede et kendt produkt på markedet. Selve serien er udviklet til den moderne mand, der går op i bæredygtighed, og ikke går på kompromis med kvaliteten. Designet er indbydende og fremstår meget maskulint, der er naturlige ingredienser i produkterne, og alle produkterne er godkendt til grøn salon. 

 

Olaplex

Olaplex No. 1 og 2 er et salon produkt skabt på det patenterede molekyle, som trænger ind i den indre kerne af håret, samt reparerer og genskaber 99% af de manglende krydslinkede svovlbinder. Dette resulterer i en glat og forseglet overflade af hårstrået. Den tilfører styrke og sørger for en længere holdbarhed på din farve.

Olaplex kan bruges i forbindelse med hårfarvning eller som stand alone behandling. Olaplex No. 3 er et produkt kunden skal anbefales at have med hjem. Det anbefales at lade den sidde gennemsnitteligt 10 minutter ad gang om ugen, så kunden stadig vedligeholder effekten af sin Olaplex behandling fra salonen.